Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Savukosken Nuorttijoen harjus- ja taimenkisojen säännöt kesälle 2017:

 

HARJUS- JA TAIMENKISAT:

Harjuskisa järjestetään ajalla 1.6.-10.9.klo 18.00 ja taimenkisa ajalla 1.6.-31.8.klo 18.00. Kummassakin kisassa on yksi sarja. Osanotto kisoihin ei maksa mitään. Kalastusaluetta on koko Suomen puolen Nuorttijoen vesistö, josta kilpakalat on saatava. Kalastuksessa ja siten kisoissa sallittuja ovat uistin, vaappu, lippa ja jigi sekä perho. Kisaan osaa ottavalla on oltava maksettuna lain edellyttämät kalastusluvat (valtion kalastonhoitomaksu ja Nuortin lupa, joistä jälkimmäisen saa kätevimmin Tiskosta). Palkinnot ovat henkilökohtaisia emmekä vaihda niitä rahaksi.

Kisat järjestää Tulppion Majat Oy yhteistyökumppaneiden tukemana.

 

HARRIKISA:

Harjuksen alamitta kisassa on 38,0 cm. Voit mittauttaa kisaan niin monta harjusta kuin haluat, mutta palkintoja niistä voi voittaa 1 - 3 pisintä. Mitalisijoista 1-3 sama kalastaja voi voittaa vain yhden.

Kisan pisimmän harrin mittauttanut saa ykköspalkinnon eli Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuortille 2018 ja samalle ajalle 2h:n mökin Tulppion Majojen lahjoituksena. Kisan kakkonen saa Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuorttijoelle 2018 ja kolmonen Kuusamon Uistin Oy:n lahjoittaman viehekokoelman.

Onnetar arpoo kaikkien osallistujien kesken mm. Vapaa-ajankalastaja- ja Perhokalastus -lehtien vuosikerrat 2018 sekä Aimo Siulion perholajitelman ja tyhjän perhorasian. Kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Tasatilanteessa ratkaisee arpa. 

 

Merkitse kisakalasi myös Tiskon aulan listaan.

 

Josen taimenJosen taimen

                                                José Kuusisto ja kesän 2015 mittataimen

TAIMENKISA:

Taimenen alamitta kisassa on 50,0 cm. Kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Voit ilmoittaa kisaan niin monta taimenta kuin haluat. Onnetar arpoo kaikkien taimenkisaan osallistuneiden kesken mm.

1) Metsähallituksen Nuortin viikkoluvan kesälle 2018 ja samalle ajalle viikon majoituksen Tulppion Majoilla

2) Nuortin viikkoluvan kesälle 2018

3)Aimo Siulion perholajitelman

4) Vieherasian (tyhjän)

5) Tulppion keittiön valmistaman maittavan pitsan juoman kera

Varmista kisan säännöt ja voittoluettelo Tulppion Majojen aulan ilmoitustaululta ennen kalaan lähtöä.

Merkitse kisakalasi myös Tiskon aulan listaan.

 

HARRI- JA TAIMENKISAT

ILMOITTAUTUMISLOMAKE JA KALOJEN MITTAUS

OHJE:

Ota harjuksen tai taimenen ilmoittautumislomake ( 1 per kala) aulan ilmoitustaululta. Täytä siitä kalastajan osuus tarkasti. Ilmoittaudu sen jälkeen kisaraadin jäsenelle tai Tiskon henkilökunnalle. Pidä sitten tauko ja odota rauhassa mittausta. Kisaraadin jäsen tai henkilökunta tulee mittaamaan kalasi heti, kun on siihen vapaa. Odota ulkona (säävaraus).

Mittaus tapahtuu ulkona terassilla. Kala mitataan leuan kärjestä yhteen puristetun pyrstön kärkeen. Kalastaja saa katsoa mittaustoimitusta, mutta ei saa ottaa siihen osaa esim. puhumalla. Mittauksen häirintä voi johtaa kalan hylkäykseen.

 

HUOM! Täytä ilmoittautumislomake tarkkaan, jotta voimme ottaa voittaessasi Sinuun yhteyttä. Vajaasti täytetty lomake voi aiheuttaa sen, että emme pysty toimittamaan Sinulle voittoa, vaan onnetar joutuu arpomaan voiton uudelleen. Kisaraati katsoo yhteystiedot vain täyttämästäsi lomakkeesta.

Otamme voittajiin yhteyden henkilökohtaisesti ja kalakisojen tulokset löytyvät 30.9. mennessä Tiskon aulan ilmoitustaululta sekä osoittesta hannu.nettihotelli.org.

 

HUOM! Otathan kuvan mittakalastasi kamerakännykällä tai digikameralla. Vaadittu pienin pikselimäärä on 2,0 milj. Merkitse tieto ottamastasi kuvasta ilmoittautumislomakkeeseen. Voit lähettää kuva jpeg -muodossa liitetiedostona osoitteeseen hannukosti(at)hotmail.com. Toimittaja Hannu Kostilainen ottaa yhteyttä Sinuun.

 Kisaraati: Seija Niemeier ja Hannu Kostilainen. Raadin päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Raatilaiset voivat mittauttaa omia kisakaloja, mutta he eivät voi voittaa palkintoja.

Lisätietoja ja palaute: hannu.nettihotelli.org/palautelomake sekä +358-40-5590332