Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Savukosken Nuorttijoen harjus- ja taimenkisat 2019

Päivitetty 30.5.2019:

Osanotto kisoihin ei maksa mitään!

Lue tarkasti nämä säännöt ennen kalaan lähtöä! 

Säännöt löytyvät myös Tulppion Tiskon eteisen ilmoitustaulua.

 

HARJUS- JA TAIMENKISAT:

 

Kisat alkavat 1. kesäkuuta. Harjuskisa päättyy 10.9. klo 18.00 ja taimenkisa 31.8. klo 18.00. Kummassakin kisassa on yksi sarja. Kalastusaluetta on koko Suomen puolen Nuorttijoen vesistö, josta kilpakalat on saatava. Kalastuksessa sallittuja ovat vain uistin, vaappu, lippa ja jigi sekä perho. Kisaan osaa ottavalla on oltava maksettuna lain edellyttämät kalastusluvat (valtion kalastonhoitomaksu ja Nuortin lupa, jonka saa mm. Tiskosta). Kalojen mittaus tapahtuu Tiskon terassilla.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia emmekä vaihda niitä rahaksi. Pidätämme oikeuden muuttaa palkintolistoja. Kisat järjestää Tulppion Majat Oy yhteistyökumppaneiden tukemana.

 

HARRIKISA:

Harjuksen alamitta kisassa on 38 cm ja voit mittauttaa kisaan haluamasi määrän harjuksia. Niistä lopputuloksiin palkittavaksi hyväksytään 1-3 pisintä. Kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Tasatilanteessa ratkaisee arpa. Merkitse kaikki kisakalasi myös Tiskon aulan listaan.

1) Ykköspalkinnon saa pisimmän harrin mittauttanut voittaen Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuorttijoelle kesälle 2020 sekä samalle ajalle 2h:n mökin Tulppion Majojen lahjoituksena.

2) Kakkoseksi tullut saa Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuorttijoelle kesälle 2020 ja Tulppion Majojen keittiön valmistaman maittavan pitsan kesälle 2020.

3) Kolmonen saa Kuusamon Uistin Oy:n lahjoittaman viehelajitelman.

Sama kalastaja voi voittaa vain yhden palkinnon mitalisijoista 1-3. Onnetar arpoo muiden kuin mitalistien kesken mm. Vapaa-ajankalastaja -lehden vuosikerran 2020.

Merkitse kaikki kisakalasi Tiskon aulan listaan!

 

TAIMENKISA:

Taimenen alamitta kisassa on 50,0 cm. Kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Voit mittauttaa kisaan haluamasi määrän taimenia. Niistä lopputuloksiin palkittavaksi hyväksytään 1-3 pisintä. Tasatilanteessa ratkaisee arpa.

1) Ykköspalkinnon saa pisimmän taimenen mittauttanut, eli Metsähallituksen Nuorttijoen viikkoluvan kesälle 2020 sekä samalla ajalle viikon majoituksen Tulppion Majoilla 2h:n mökissä.

2) Kakkoseksi tullut saa Metsähallituksen viikon kalaluvan Nuorttijoelle kesälle 2020 ja Tulppion Majojen keittiön valmistaman maittavan pitsan kesälle 2020.

3) Kolmonen saa Kuusamon Uistin Oy:n lahjoittaman viehelajitelman.

Sama kalastaja voi voittaa vain yhden palkinnon mitalisijoista 1-3. Onnetar arpoo muiden kuin mitalistien kesken mm. Perhokalastus -lehden vuosikerran 2020. Merkitse kaikki kisakalasi myös Tiskon aulan listaan!

 

HARRI- JA TAIMENKISAT

ILMOITTAUTUMINEN JA KALOJEN MITTAUS:

Ota harjuksen tai taimenen ilmoittautumislomake Tiskon aulan ilmoitustaululta tai pyydä henkilökunnalta.

Täytä kalastajan osuus tarkasti ulkona terassilla. Ilmoittaudu kisaraadin jäsenelle tai Tiskon henkilökunnalle Tiskon aukioloaikana. Pidä sitten tauko ja odota rauhassa mittausta. Raadin jäsen tai henkilökunta tulee mittaamaan kalasi heti, kun on siihen vapaa.

Mittaus tapahtuu ulkona terassilla. Kala mitataan leuan kärjestä yhteen puristetun pyrstön kärkeen. Kalastaja saa katsoa mittaustoimitusta, mutta ei saa ottaa siihen osaa esim. puhumalla. Mittauksen häirintä voi johtaa kalan hylkäykseen.

Täytä ilmoittautumislomake tarkkaan, jotta voimme ottaa voittaessasi Sinuun yhteyttä. Vajaasti täytetty lomake voi aiheuttaa sen, että emme pysty toimittamaan Sinulle voittoa. Kisaraati katsoo yhteystiedot vain ilmoittautumislomakkeesta.

Otamme voittajiin yhteyden henkilökohtaisesti ja tulokset löytyvät 30.9. mennessä osoitteesta hannu.nettihotelli.org.

 

HUOM! Otathan kuvan mittakalastasi kamerakännykällä tai digikameralla. Merkitse tiedot kuvasta ilmoittautumislomakkeeseen. Toimittaja Hannu Kostilainen ottaa yhteyttä mikäli tarvitsee kuvaasi lehteen tai nettisivulle. Kuvat toivomme jpeg -muodossa liitetiedostona osoitteeseen hannukosti(at)hotmail.com

Kisaraati: Seija Niemeier ja Hannu Kostilainen. Raadin päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Lisätietoja ja palaute: hannu.nettihotelli.org/palautelomake sekä +358-40-5590332.