Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ota osaa ilmaisiin kilpailuihin!

 

Savukosken Nuorttijoen harjus- ja taimenkisojen säännöt:

 

Kesän 2018 sääntöjen päivitys kesken!

Päivitys valmis viimeistään toukokuun aikana.

 

HARJUS- JA TAIMENKISAT:

Harjuskisa järjestetään ajalla 1.6.-10.9.klo 18.00 ja taimenkisa ajalla 1.6.-31.8.klo 18.00. Kummassakin kisassa on yksi sarja. Osanotto kisoihin ei maksa mitään. Kalastusaluetta on koko Suomen puolen Nuorttijoen vesistö, josta kilpakalat on saatava. Kalastuksessa sallittuja ovat uistin, vaappu, lippa ja jigi sekä perho. Kisaan osaa ottavalla on oltava maksettuna lain edellyttämät kalastusluvat (valtion kalastonhoitomaksu ja Nuortin lupa, joistä jälkimmäisen saa kätevimmin Tiskosta). Palkinnot ovat henkilökohtaisia emmekä vaihda niitä rahaksi.

Kisat järjestää Tulppion Majat Oy yhteistyökumppaneiden tukemana.

 

HARRIKISA:

Harjuksen alamitta kisassa on 38,0 cm. Voit mittauttaa kisaan niin monta harjusta kuin haluat, mutta palkintoja niistä voi voittaa 1 - 3 pisintä. Mitalisijoista 1-3 sama kalastaja voi voittaa vain yhden.

Palkinnot: (päivitys kesken)

 

TAIMENKISA:

Taimenen alamitta kisassa on 50,0 cm. Kisakalat mitataan sentin kymmenyksen tarkkuudella. Voit ilmoittaa kisaan 1-3 taimenta.

Voitot: (päivitys kesken)

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE JA KALOJEN MITTAUS

ta harjuksen tai taimenen ilmoittautumislomake ( 1 per kala) aulan ilmoitustaululta. Täytä siitä kalastajan osuus tarkasti. Ilmoittaudu sen jälkeen kisaraadin jäsenelle tai Tiskon henkilökunnalle. Pidä sitten tauko ja odota rauhassa mittausta. Kisaraadin jäsen tai henkilökunta tulee mittaamaan kalasi heti, kun on siihen vapaa. Odota ulkona (säävaraus).

Mittaus tapahtuu ulkona terassilla. Kala mitataan leuan kärjestä yhteen puristetun pyrstön kärkeen. Kalastaja saa katsoa mittaustoimitusta, mutta ei saa ottaa siihen osaa esim. puhumalla. Mittauksen häirintä voi johtaa kalan hylkäykseen.

 Kisaraati: Seija Niemeier ja Hannu Kostilainen. Raadin päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Raatilaiset voivat mittauttaa omia kisakaloja, mutta he eivät voi voittaa palkintoja.

Lisätietoja ja palaute: hannu.nettihotelli.org/palautelomake sekä +358-40-5590332