Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hannu Kostilainen

har arbeidet som freelance-reporter og fotograf i over 30 år. Hans hjerte banker spesielt for frilufts- og villmarksliv, fiske og matlaging – selvfølgelig fiskeretter.

Han bistår finske aviser, tidsskrifter og magasiner i tillegg til bokproduksjon. Hannu tar naturligvis selv alle bildene til sine artikler.

Hannu fisker på mange steder; ørret og harr på hjemplassen i midt-Finland  og i Nuorttijoki ved Savukoski i Lappland. Røye og ørret ved dorging fra båt (trolling) i Inarisjøen. For å komme til verdens beste lakseelver,  kjører Hannu over 1000 km  til Finnmark. Du treffer han i Finnmark i første halvdel i juli; som regel ved Neidenelva, Näätämöjoki, Klokkerelva eller Munkelva i Sør-Varanger og fra tid til annen ved Komagelva i Vardø.

 

Heikki "Pompero" Anttonen og Neidenelva. Foto: Hannus hjemme album.

Info: www.neiden.no

Pompero Anttonen NeidenelvallaPompero Anttonen Neidenelvalla

Hannu har presentert disse lakseelvene  meget grundig i finske fagtidsskrifter. Samtidig har han beskrevet området og dets innbyggere. Du kan også lese Hannus artikler i årboken Eränkävijä som betyr ”villmarking” på norsk. Årboken  Eränkävijä  utgis av forlaget Otava til hver jul.

Adresse: Kelokuja 5, FIN-42700 Keuruu

tlf: +358 – 40 – 55 90 332

e-mail: hannukosti@hotmail.com

hjemmeside: hannu.nettihotelli.org